Villa D

Villa D luksuzna je moderna vila kategorizacije 5 zvjezdica koja se svojim sadržajima prostire na više od 1000 kvadratnih metara.

Predviđenog je kapaciteta do 12 osoba, pružajući udobnost i kvalitetu boravka sa svojih 6 prostranih spavaćih soba sa zasebnim kupaonicama i velikim terasama svake pojedine sobe. Iz svake sobe pruža se veličanstven pogled na Brački kanal. Prizemlje vile otvorenog je koncepta gdje se prostor vizualno povezuje stilskim komponentama kuhinje, dnevnog boravka i jedinstvenog prostora kamina sve do vinoteke i prostora za biljar. Vila se arhitekturom otvara prema Bračkom kanalu povezujući unutrašnjost, preko prostrane boravišne terase s velikim vanjskim roštiljem, sa sunčalištem te luksuznim vanjskim bazenom, čime se u potpunosti omogućava boravak na otvorenom duž cijelog prostora vile. Specifičnost je ove lokacije visinska raščlanjenost prostora koja je omogućila obogaćivanje kompleksa vile s privatnom saunom i teretanom iz kojih možete uživati u prekrasnom morskom pogledu.

U sklopu kompleksa vile nalazi se i dodatni mali apartman za jednu osobu, predviđen za korištenje prema osobnim preferencijama i potrebama svakog pojedinog gosta.

Otvorena prema predjelu mirisne borove šume s jedne strane, vila se svojim hortikulturnim uređenjem, autohtonim izborom biljaka i začinskog bilja spaja s prirodom, pružajući korisnicima nezaboravan doživljaj karaktera, okusa i mirisa Jadrana.